Όταν το όνειρο έγινε
πραγματικότητα

Ξεκινήσαμε το 2014, γνωστοί ως Στέλιος και Μαρία στην craft κοινότητα, να ονειρευόμαστε και να δουλεύουμε ακατάπαυστα πάνω σε αυτό το project που δεν είναι άλλο από την ποιοτική μπίρα μέσω σύγχρονων τεχνικών ζυθοποίησης και ευφάνταστων πρώτων υλών. 

Στόxος μας υπήρξε ανέκαθεν να γκρεμίσουμε τα στεγανά της βιομηχανικής και τυποποιημένης ζυθοποίησης και να δημιουργήσουμε ζύθους που μέσα τους θα κρύβουν αρώματα και γεύσεις Ελλάδας, και όχι μόνο. Με σεβασμό στις παραδοσιακές τεχνικές και πρώτες ύλες αλλά ταυτόχρονα με μοντέρνα ματιά, θέλουμε οι μπίρες μας να έχουν ταυτότητα και χαρακτήρα,να αφήνουν μια ανάμνηση γλυκιά.

Έτσι προέκυψε και η ονομασία μας, αφού το βασικότερο συστατικό της dreamer brwng είναι το όνειρο. Ένα καλοκαιρινό ταξιδάκι, μια τυχαία επίσκεψη σε ένα τοπικό μικροζυθοποιείο, και η μαγική μυρωδιά της βύνης και του λυκίσκου κατά την διάρκεια της παραγωγής ήταν αρκετά για να μας βάλουν σε τροχιά ονείρου. Συστατικό που υπάρχει σε ό,τι κάνουμε, από την καθημερινότητα μας μέχρι και τις συνταγές μας.

Όραμα ζωής να μπορέσουμε να διαβούμε τους δρόμους του κρασιού με το μοναδικό ξινόμαυρο και να παντρέψουμε αρμονικά τον ζύθο μας με τον οίνο της Ημαθίας.

Ήδη από τις αρχές του 2016 αρχίσαμε την αναζήτηση για το πώς θα χτίσουμε το brand name μας και πώς θα μπορέσουμε με ένα μικρό κεφάλαιο να μπούμε σε επαγγελματική κλίμακα και να κυκλοφορήσουμε τη δική μας μπίρα στην αγορά. 

Ξεπερνώντας τα όποια εμπόδια και λύνοντας ορισμένα τεχνικά ζητήματα, ο δρόμος ήταν πλέον ανοιχτός με μόνη εκκρεμότητα να βρεθεί ο χώρος που θα μας φιλοξενούσε για να ζωντανέψει τις συνταγές μας. Τότε είναι που βρεθήκαμε τυχαία στη νεοσύστατη πρότυπη μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης και γνωριστήκαμε με τα παιδιά της Σκνίπα.

 Η χημεία ήταν εξαρχής πολύ καλή, οι επισκέψεις αυξήθηκαν και όταν πια όλα ήταν έτοιμα κάναμε το μεγάλο βήμα και ζυθοποιήσαμε την πρώτη μας μπίρα, κάπου στις αρχές του 2018. 

Από τότε – ως αυθεντικοί νομάδες – έχουμε συνεργαστεί με ακόμα τρία ζυθοποιεία, τη μικροζυθοποιία Θεσσαλίας στο Βόλο, τη μικροζυθοποιία Χίου και την μικροζυθοποιία Πηνειού, που αποτελεί και τον βασικό μας συνεργάτη αφού εκεί παράγουμε τις δύο σταθερές μας ετικέτες, τη Madhop IPA και την Crafty Lager.

Επιβεβαίωση ηλικίας

Επιλέγοντας "Είσοδος" επιβεβαιώνετε
ότι είστε άνω των 18 ετών.

Απολαύστε υπεύθυνα.

Add Your Heading Text Here